Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over een vacature, hoe je kunt solliciteren of over de werkwijze van BDE PROTEQS? Hieronder vind je onze meest gestelde vragen! Staat je vraag er niet tussen? Bel ons dan gerust. Of stuur een berichtje via WhatsApp, als je dat handiger vindt! 

Over BDE PROTEQS

Wat voor functies hebben jullie?
BDE PROTEQS is gespecialiseerd in banen in de productie, logistiek en techniek, je vindt dus functies als productiemedewerker, operator, lasser, orderpicker, elektromonteur, werkvoorbereider, etc.

Waar is BDE PROTEQS gevestigd?
We zijn gevestigd in Lelystad aan de Middendreef 269. We zijn goed bereikbaar via ov en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Kan ik ook met iemand spreken?
Zeker, neem gerust contact op met +31 (0)320 840 500 en je krijgt iemand van ons aan de lijn.

Kan ik ook bij jullie binnenlopen?
Zeker! Normaal zijn we op werkdagen altijd van 8.00 uur tot 17.00 uur geopend en ben je van harte welkom. Buiten deze tijden kan je het beste even contact opnemen voor een afspraak.

Krijg ik werkkleding als ik bij jullie aan de slag ga?
Als dit nodig is voor het goed en veilig uitvoeren van je werk krijg je van BDE PROTEQS werkschoenen S3 en een werkbroek. De overige beschermingsmiddelen krijg je van de opdrachtgever.

Vacatures en inschrijven

Hoe kan ik me inschrijven bij BDE PROTEQS?
Klik op de Open Sollicitatie button rechtsboven in beeld en laat je gegevens en cv achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen!

Ik wil graag reageren op een vacature – hoe kan ik solliciteren?
Op de vacaturepagina van de functie kan je eenvoudig onderaan de vacature solliciteren. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je mag ook je telefoonnummer achterlaten, dan bellen we je terug!

Ik wil graag reageren een vacature – hoe weet ik of de functie nog open staat?
Als de vacature online staat, staat deze meestal nog open tenzij deze net is ingevuld. Op de vacaturepagina van de desbetreffende functie kan je eenvoudig onderaan de vacature solliciteren. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je mag ook je telefoonnummer achterlaten, dan bellen we je terug!

Moet ik mijn cv uploaden als ik wil solliciteren?
Dit is niet verplicht maar het helpt ons wel om een goed beeld van je te krijgen. Als je geen cv hebt kan je ook in je motivatie toelichten wat je werkervaring en opleidingen zijn.

Heb je een rijbewijs nodig?
Dat hangt van de functie af. In de meeste gevallen staat dit in de vacature bij ‘dit heb je nodig’. Staat het er niet bij? Dan is het waarschijnlijk geen eis.

Zijn mijn gegevens veilig bij jullie?
Jazeker, bij BDE PROTEQS werken we volledig volgens de AVG richtlijnen. Je gegevens zijn dus altijd veilig en worden nooit aan derden verstrekt. Je vindt hier ons Privacy Statement.

Werken jullie ook met zzp’ers?
Werken op zzp basis is bij ons helaas niet mogelijk. Als je openstaat om in loondienst te gaan werken maken we graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Salarissen, vergoedingen & loonstroken

Zijn de salarissen bruto of netto?
Alle salarissen die worden genoemd bij de vacatures zijn bruto maandsalarissen op basis van 40 uur per week. Het zijn indicaties van wat je ongeveer kan verwachten bij de functie.

Ik heb een vraag over mijn salaris, waar kan ik dan terecht?
Je kan ons op ma t/m vr bereiken via +31 (0)320 840 500 tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Mailen naar info@bdeproteqs.nl kan natuurlijk ook, we nemen dan zo snel mogelijk contact op!

Wanneer wordt mijn salaris uitbetaald?
We hanteren een 4-wekelijkse betaling en je ontvangt je salaris op de vrijdag. Wil je het jaaroverzicht met betalingsmomenten ontvangen? Laat het ons weten, we mailen het dan naar je toe. Zorg dat je altijd uiterlijk op maandag je uren invult, anders kunnen we je niet uitbetalen.

Waar vind ik mijn loonstrook?
Via Mijn BDE PROTEQS log je in en zie in de linkerkolom ‘loonstroken’ staan. Je ontvangt de activatielink zodra je via ons aan de slag gaat. Kom je er niet uit? Neem gerust contact op met +31 (0)320 840 500, we helpen je graag.

Wat is het minimumloon?
Op rijksoverheid.nl kan je berekenen wat het minimumloon is dat we minimaal hanteren.

Krijg ik reiskostenvergoeding?
In principe krijg je een reiskostenvergoeding, de hoogte hangt af van het bedrijf waar je werkt en welke CAO er wordt gevolgd.

Urenadministratie, vakantie & ziekte

Hoe vul ik mijn uren in?
Via Mijn BDE PROTEQS log je in en vul je je declaratie in. Je ontvangt de activatielink zodra je via ons aan de slag gaat. Kom je er niet uit? Neem gerust contact op met +31 (0)320 840 500, we helpen je graag.

Hoe kan ik vakantiedagen opnemen?
Via Mijn BDE PROTEQS log je in en vul je in je declaratie je gewenste uren in bij ‘Betaalde vakantiedagen in uren’. Op je laatste loonstrook zie je hoeveel vakantie uren je hebt opgebouwd.

Waar kan ik me ziekmelden?
Wanneer je ziek bent, meld je dit op de eerste ziektedag bij zowel BDE PROTEQS als je opdrachtgever. Geef je ziekmelding vóór 09.00 uur door.

Opleidingen

Kan ik mijn heftruckcertificaat bij jullie halen?
Als je bij een opdrachtgever van BDE PROTEQS werkzaam bent is het in sommige gevallen mogelijk om een opleiding te volgen via ons.

Kan ik een lasdiploma via jullie halen?
Als je bij een opdrachtgever van BDE PROTEQS werkzaam bent is het in sommige gevallen mogelijk om een opleiding te volgen via ons. Het beste kan je ons even bellen op +31 (0)320 840 500 voor meer informatie.

Inloggen

Ik weet mijn wachtwoord van Mijn BDE PROTEQS niet meer, wat nu?
Geen probleem. Bij het inlogscherm van Mijn BDE PROTEQS kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen door te klikken op de button: ‘wachtwoord vergeten?.’

Overige vragen

Waar vind ik informatie over de CAO?
Via deze link vind je alle informatie.

Hebben jullie een VCU certificaat?
Zeker, BDE PROTEQS is VCU gecertificeerd. Het certificaat vind je hier.

Bouw ik ook pensioen op?
Als je 21 jaar of ouder bent en minimaal 26 weken via BDE PROTEQS hebt gewerkt, heb je recht op pensioenopbouw op grond van de Basisregeling. De premie bedraagt 2,6% van het bruto loon en wordt volledig door BDE PROTEQS betaald. Je bouwt maximaal 52 weken pensioen op in de Basisregeling.

Voor uitzendkrachten die ouder zijn dan 21 jaar en 52 weken pensioen in de Basisregeling hebben opgebouwd, geldt de Plusregeling. De pensioenpremie voor de Plusregeling is 12% waarvan BDE PROTEQS 8% betaald. N.B. De premies kunnen jaarlijks bijgesteld worden. De bijdrage zal automatisch worden ingehouden op je salaris. Beide pensioenregelingen worden afgestort bij het pensioenfonds voor uitzendkrachten (StiPP).

Ik heb een klacht
Wat vervelend. Bij BDE PROTEQS nemen we iedere klacht heel serieus. Mocht je een probleem of meningsverschil ervaren, maak dit dan altijd persoonlijk kenbaar aan je contactpersoon binnen BDE PROTEQS. Heb je (nog) geen contactpersoon? Mail je klacht dan naar info@bdeproteqs.nl of bel +31 (0)320 840 500.

Staat je vraag er niet tussen? Laat hieronder een bericht achter en we nemen contact met je op.