Onze diensten

Je hebt een vacature – of beter gezegd – je bent op zoek naar personeel met de juiste skills, opleiding en motivatie. Hoe vind je de juiste persoon? Deze zoektocht nemen we graag voor je uit handen. BDE PROTEQS is gespecialiseerd in het werven van personeel in de productie, logistiek en techniek. We zijn super flexibel en kunnen snel schakelen. Deze week kan je het werk nog aan maar hoe zit dat volgende week? Door ziekte, vakantie of verloop kunnen medewerkers wegvallen. En ook als je door drukte op zoek bent naar mensen om je team (tijdelijk) te versterken biedt BDE PROTEQS een passende oplossing.

Persoonlijke aanpak bij het zoeken van personeel

Via BDE PROTEQS vind je vakkundig personeel waar je naar op zoek bent. Door onze persoonlijke aanpak zijn we in staat medewerkers te werven die bij jou op de werkvloer helemaal tot hun recht komen. Wij kijken hierbij niet alleen naar functie-eisen, maar ook naar bedrijfscultuur. Past de persoon in het ‘plaatje’? Spreekt de persoon de taal van het bedrijf? Kortom, we kijken verder dan alleen een cv en een vacature. Daarnaast blijven we het gehele traject, zolang de werknemer in dienst is via BDE PROTEQS, betrokken. Zo zijn we voor, tijdens en na plaatsing beschikbaar voor al je vragen.

Dit beloven we je

We luisteren naar je. We kijken vooral naar wat jouw bedrijf nodig heeft. Lange- of korte termijnplanningen, wisselingen in het werkaanbod, de sfeer binnen het bedrijf en de behoefte aan flexibiliteit. Bij ons is het niet simpelweg iemand sturen en hopen dat het wat wordt. Liever zeggen we tegen je dat we de ideale medewerker nog niet hebben gevonden om zo teleurstellingen aan beide kanten te voorkomen.

Dit garanderen we je

+ Afspraak is afspraak
+ Zeer betrokken en betrouwbare partner
+ We hanteren een zeer scherp tarief
+ Flexibel en geen rompslomp
+ Werkwijze volledig in lijn met geldende wet- en regelgeving

De diensten van BDE PROTEQS

Uitzenden

Heb je een tijdelijke functie, is een vaste werknemer ziek of zoek je flexibel personeel voor langere termijn?

Dan is uitzenden een uitstekende oplossing. Je betaalt alleen de gewerkte uren van de werknemer en je kunt opzeggen wanneer er geen werk is.

Door het fasesysteem maak je optimaal gebruik van de flexibiliteit. Een nieuwe medewerker start in fase 1, waardoor je 26 weken lang de tijd hebt om te kijken of jullie bij elkaar passen. Je zit dus niet direct vast aan een contract voor bepaalde- of onbepaalde tijd.

Verder betaal je geen premies, loonbelasting en vakantiegelden, heb je geen loondoorbetalingsverplichting van twee jaar bij ziekte en loop je geen enkel financieel risico.

Detacheren

Heb je de zekerheid over de duur en omvang van een project? Dan is detacheren een goede oplossing.

Bij detacheren wordt de minimale duur van de uitzendperiode én het aantal werkuren per week of per maand van tevoren vastgelegd.

Het voordeel voor jou is dat je hierdoor zeker weet dat de medewerker de hele periode beschikbaar is. Het voordeel voor de medewerker is dat hij of zij de zekerheid heeft van een contract.

Kortom je hebt nergens omkijken naar en iedereen is blij en tevreden. Het is uiteraard mogelijk een proeftijd af te spreken.


Werving & Selectie

Je zoekt een nieuwe vaste medewerker en hij of zij mag direct op contract?

Wij gaan op zoek naar de perfecte match! Omdat we ontzettend veel kennis hebben van de arbeidsmarkt, zijn we in staat om slim en efficiënt jouw werving en selectie uit handen te nemen om zo de juiste medewerker te vinden.

Bij een succesvolle bemiddeling betaal je een vooraf vastgestelde werving & selectie fee en treedt de medewerker rechtstreeks bij jou in dienst. Voor werving & selectie geldt “no cure, no pay”. Wanneer wij geen geschikte kandidaat kunnen vinden, worden er geen kosten in rekening gebracht.