Certificering, downloads en links

Certificaten, handige links en downloads op één pagina voor werknemers en werkgevers.

Certificaten

SNA Keurmerk

Het betrouwbare SNA Keurmerk NEN 4400-1 is in bezit van HelloFlex People 300 B.V., h.o.d.n. BDE PROTEQS Uitzendgroep Services. SNA heeft als doel het realiseren van zelfregulering ter voorkoming van fraude en illegaliteit in de uitzendbranche en bij alle vormen van (onder)aanneming van werk. Met het laten uitvoeren van inspecties op basis van onze norm en het toekennen van het SNA-keurmerk geeft SNA hieraan invulling.

NBBU-CAO

HelloFlex People 300 B.V., h.o.d.n. BDE PROTEQS Uitzendgroep Services, is lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Werk je via BDE PROTEQS? Dan is de NBBU-CAO voor uitzendkrachten van toepassing. In deze CAO vind je alle rechten en plichten als het gaat over jouw arbeidsovereenkomst.

VCU: Veilig werken

De veiligheid van onze medewerkers staat bij BDE PROTEQS voorop. Ons veiligheidsbeheersysteem voldoet aan alle VCU-eisen. We lichten onze technisch uitvoerende medewerkers goed voor over veilig werken. We begeleiden ze in hun werk en zorgen dat ze alle noodzakelijke veiligheidsmaterialen en persoonlijke beschermingsmiddelen hebben. Uiteraard zijn de medewerkers zelf ook in het bezit van de benodigde certificaten, te denken aan; B-VCA, VOL-VCA, heftruckcertificaat of gelijkwaardig.

Handige links voor werknemers

Uren invullen en uitbetaling van je salaris

Je uren vul je eenvoudig in via onze online werknemersportal. Het is belangrijk dat je gewerkte uren direct na je werkweek invult – het liefst op vrijdag of in het weekend. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd correct en op tijd betaald krijgt.

Heb je een vraag of lukt het niet?
Bel ons gerust op 0320-840500

Ook handig

CAO NBBU in appstore

CAO NBBU in Google Play

STIPP informatie over pensioen

Downloads

Algemene voorwaarden